Smycken till vardags och fest

Det behöver inte vara fest för att man ska vilja ta på sig vackra smycken. Ringar, halsband, örhänge och armband passar lika bra att använda till vardags. Matcha gärna dina smycken med kläderna och din egen stil. Du kan t.ex. styla dina naglar så att de matchar och ser snygga ut tillsammans med dina ringar. Med en ren och modern men samtidigt tidlös design kan du bygga en smyckesgarderob som kan kombineras för att passa vid varje specifikt tillfälle. Hos oss hittar du ett brett sortiment av exklusiva smycken, juveler, klockor och utvalda accessoarer från både kända varumärken och med design från egen verkstad.

Ringar

När du köper en ring från Guldsmed Rolf Nilsson eftr. väljer du ett hantverk med hög kvalitet, och tilltalande klassisk design. Vi tillverkar och omarbetar också ringar efter dina önskemål i vår egna verkstad.

Vitguldsring Kristina med Morganit och briljanter

Serie med tunna trådringar i både guld och silver

Silverring med guldfattning och topas

Halsband och hängen

Det är något alldeles speciellt med att bära ett riktigt vackert halsband. Vi har fyllt vår skattkammare med flera olika typer av hängen och halsband så att du ska hitta just din favorit. Välj själv din älsklingsfärg som är så snygg till dina vackra ögon eller varför inte en vitskimrande diamant som är extra snygg i all sin enkelhet.

Ole Lynggaard, blad och mini ekollon

Savannah George Jensen

Diamanthänge med Tahitipärla

Armband

Historiskt har både kungar, drottningar och tappra krigare smyckat sig med vackra armband. Vi har armband i röd- eller vitguld, med eller utan diamanter eller med färgstenar. Kom in och prova och hitta ett armband som du trivs i och som förstärker din personlighet.

Twisted chain egen tillverkning Handgjord

Gigalänk från Ole lynggaard

Black harness helm of awe från Zeezen

Örhänge

Det är ganska enkelt att matcha örhänge för olika tillfällen och de kan förstärka den speciella stil som du känner för just den dagen. Guldsmed Rolf Nilsson eftr. har ett stort utbud av örhänge som du kan välja mellan. Låt dina vackra örhängen skina ikapp med ditt bländande leende så att alla blickar landar på dig när du träder in i rummet.

Leafs Ole L

Attling Ring around & stars

Heiring Dreamcatcher

Klockor

En snygg klocka ligger alltid i tiden. Klockorna som vi säljer är noga utvalda och bygger på vår kärlek till det vackra och eleganta. De ska vara gjorda i de finaste materialen och noga tillverkade i minsta detalj.

Fråga oss på Guldsmed Rolf Nilsson eftr.

Vi återkommer inom 24 timmar. Ingen fråga är för stor, för liten eller konstig. Guldsmed Rolf Nilssons eftr. vill hjälpa dig.

    *Obligatoriska uppgifter som behöver fyllas i för att vi ska få ditt meddelande.

    Har du egna idéer?

    Vi hjälper dig förverkliga din smyckesdesign

    Läs mer