En vigsel eller förlovningsring är ett bevis på kärleken mellan två människor, en symbol för att de kommer älska varandra i nöd och lust. Sedan den 1 oktober 1900 har Guldsmed Rolf Nilssons eftr. erbjudit ett stort utbud av eleganta och exklusiva vigsel- och förlovningsringar, både från kända varumärken och från egen verkstad och med egen design.

Boka ett kostnadsfritt möte med vår kunniga personal om ni vill få hjälp med att hitta era drömsmycken så tar vi tillsammans fram ringarna som, precis som kärleken, ska vara för evigt.

Boka möte

Alliansringar

En alliansring är en ring med fler än tre stenar och som generellt tillhör vigselringar men även förlovningsringar. Guldsmed Rolf Nilsson eftr. erbjuder alliansringar i flera olika material och designer. Gemensamt för våra alliansringar är att de utstrålar en exklusiv karaktär.

Milky way, vitguldsring med briljanter

Ring i gult guld med briljanter i fadenfattning

Corona, vitguldsring med briljanter

Solitärringar

En solitärring är något som du ger din älskade som en förlovningsring när du vill överraska henne med ett frieri. I vårt stora sortiment hittar du bland annat solitärringar med diamanter och zikoner.

IPA smal, vitgul 0,25 ct diamant

Spitfire 0,40 ct, diamant

Koniskfattning röttguld 0,18 ct

Släta ringar

Släta ringar är mycket vanliga både som förlovnings- och vigselring eftersom de ger ett enkelt och stilfullt intryck. Guldsmed Rolf Nilsson erbjuder ett stort antal olika modeller där det går att anpassa både form, bredd och höjd för att matcha era önskemål.

Guld svagt välvd

Guld Hög flack

Silver ellipse

Diamantringar

Diamantringar är för många den ultimata gåvan båda att få eller att ge men det kan ibland vara svårt att hitta rätt bland alla certifikat, kvalitetsstämplingar, beteckningar mm. Känner du dig osäker hjälper vi dig gärna att hitta en diamantring efter dina önskemål och budget.

Stealth grå diamant på 2 carat

Bumling med 41 briljanter i rödguld

3 delad carmoséring

Ringar med egen design

Guldsmed Rolf Nilsson eftr. vigsel- och förlovningsringar är designade av våra Guldsmeder Jesper Nilsson och Louise Fyhr och tillverkas i vår egna verkstad i Kristianstad. Många par vill utforma sina egna ringar tillsammans med Jesper eller Louise. Boka tid här så hjälper vi er förverkliga era drömmar.

Läs mer om den egna verkstaden här.

Fråga oss på Guldsmed Rolf Nilsson eftr.

Vi återkommer inom 24 timmar. Ingen fråga är för stor, för liten eller konstig. Guldsmed Rolf Nilssons eftr. vill hjälpa dig.

*Obligatoriska uppgifter som behöver fyllas i för att vi ska få ditt meddelande.

Har du egna idéer?

Vi hjälper dig förverkliga din smyckesdesign

Läs mer