Köp nu och betala senare med Klarna

Öppet köp i 14 dagar

Allmänna villkor

Guldsmed Rolf Nilssons eftr. (org.nummer 556732-8587) är en Guldsmed med butik i Kristianstad som även erbjuder webbshop med försäljning av smycken från olika varumärken och från egen tillverkning. Följande gäller för beställning från www.guldsmednilsson.se.

Leverans

Normal leveranstid är 1 – 3 arbetsdagar. Vid högsäsong, röda dagar eller hög belastning i butiken kan det förekomma längre leveranstider. Leveranstid på egen tillverkning är 2 arbetsveckor.

Vi har flera olika fraktalternativ att välja mellan och dessa ser du i kassan när du ska betala din vara. För paket som inte hämtas ut debiteras en avgift på 249 kr. Avgiften motsvara de kostnader som har uppkommit för oss när vi skickade ut paketet och kostnader för att mottaga det i retur. Om du ångrat dig när paketet redan är skickat från oss måste du hämta ut det på ditt utlämningsställe och därefter skicka tillbaka det till oss. Om ett paket inte hämtas ut blir det automatiskt registrerat som ej uthämtat och debiteras därefter.

Vi reserverar oss för slutförsäljning och eventuella felaktiga priser som kan uppstå. Det kan hända att varor du beställer inte finns i lager och blir restnoterade. Du får då ett mail inom 1-3 dagar. Kontakta oss om du vill annullera din restnotering eller om du har frågor krig leveranstid m m.

Betalningsvillkor

Moms på 25% ingår i alla priser. Inga avgifter tillkommer förutom de som står i varulistan när du genomfört ditt köp. Du har möjlighet att välja vilket betalsätt som passar dig bäst. Vi erbjuder flera betalningsalternativ via Klarna Checkout. Läs mer om dessa här.

Byten och retur

Du ska alltid vara nöjd med ditt köp från Guldsmed Rolf Nilssons eftr. Hos oss har du därför öppet köp i 14 dagar. Det enda villkoret vi har är att varan ska komma tillbaka till oss i samma skick som när du fick den levererad. Varan ska skickas tillbaka i originalförpackning, med eventuella märkestags och vara väl emballerad. Du står själv för returporto. OBS! det är du som kund som ansvarar för returen fram till att vi har mottagit och registrerat den. Spara därför alltid ditt inlämningskvitto. Om du vill ha en retursedel från oss kan du maila info@guldsmednilsson.se så skickar vi en till dig via mail. Vi drar sedan av summan för fraktsedeln vid återbetalning. Vid retur av reavaror avgår våra kostnader för köpet via Klarna

Reklamation

Guldsmed Rolf Nilssons eftr. garanterar att de varor du beställt via oss är felfria vid leverans. Skulle det trots allt var någon defekt eller att du fått fel vara ber vi dig att inom 14 dagar från det att du mottagit varan retunera den så hjälper vi dig. Naturligtvis står vi för frakt vid felleveranser och reklamationer.

Skicka eventuella reklamationer till:

Guldsmed Rolf Nilssons eftr.
Västra Storgatan 33
291 31 Kristianstad

Viktigt att du bifogar namn och ordernummer vid retur.

Reklamationsrätten täcker varor som är felaktiga enligt gällande konsumentskyddslagstiftning. Reklamationer som görs inom två månader från det att du upptäckt felet anses alltid ha lämnats i rätt tid. Du har 1 års garanti på varor beställda på guldsmednilsson.se

Återbetalning

Fakturering

Har du inte hunnit betala din faktura behöver du inte göra det när din retur har blivit godkänd. Om du redan har betalt fakturan kommer beloppet återbetalas till dig inom 30 dagar efter det att vi har mottagit och godkänt returen.

Kontakta Klarnas kundtjänst vid eventuella frågor om fakturan.

Force Majeure

Guldsmed Rolf Nilssons eftr. Hålls inte ansvarig för omständigheter som är utom kontroll för företaget. Det kan t.ex. vara krig, eldsvåda, terroristattack, nya / ändrade myndighetsbestämmelser, storm eller allmän arbetskonflikt. De här omständigheterna ska utgöra befrielsgrund som medför befrielse från skadestånd och andra påföljder.   

Guldsmed Rolf Nilssons kundklubb

Du ansöker om medlemskap via formuläret nedan.