Köp nu och betala senare med Klarna

Öppet köp i 14 dagar

Guldsmed Rolf Nilsson eftr. är din guldsmed i centrala Kristianstad. I källaren på butiken finns vår egen verkstad där våra erfarna Guldsmeder Jesper Nilsson och Louise Fyhr arbetar.

Guldsmed

Guldsmedyrket är ett av Sveriges äldsta och bäst bevarade hantverksyrken. Många av de verktyg som används vid tillverkning och reparation av smycken är desamma som användes av farfars far Olof W Nilsson när han startade guldsmedsaffären på 1900-talet. Både Jesper och Louise är utbildade Guldsmeder med både passion och stor yrkesskicklighet.

Egen design

Våra guldsmeders kreativitet bringas till liv i vår egen verkstad. Kanske har du en egen designidé om hur du vill att ditt drömsmycke ska se ut eller önskar en kombination av flera olika modeller som du har sett. Då kan vi hjälpa dig att ta fram önskesmycket så att det blir precis som du önskar. Vi kombinerar din egna unika stil med vår yrkesskicklighet och passion, och omvandlar din idé till verklighet.

Vill du ha ett smycke som ingen annan har? Kontakta våra designers/guldsmeder så bokar vi in ett kostnadsfritt möte, där du tillsammans med oss tar fram en egen design.
Hos oss smids smyckesdrömmar.

Boka möte med våra designers/Guldsmeder!

OWN

Vår egna formgivning och tillverkning har sin grund i en lång svensk smyckestradition. Stolthet i yrket och känsla för detaljer är ledord i tillverkningen. Olof W Nilsson, som startade butiken den 1 oktober 1900, registrerade OWN som sin ansvarsstämpel. Denna borgar för en hög kvalitet som gått i arv i flera generationer och visar att smyckena är gjorda i vår egna verkstad.

Hos oss får du möjlighet att välja mellan en rad unika, egendesignade smycke. Med stor yrkesskicklighet tar vår guldsmed fram smycken med egen design, som sedan varsamt smids i vår verkstad och förses med den unika OWN-stämpeln.

Alla våra egentillverkade smycken i OWN-design märks med denna kvalitetsstämpel. På så sätt vet du att smycken märkta med OWN alltid är unika och framtagna för hand av en guldsmed i vår egen verkstad, med omsorg och passion.

Visa produkter

Fråga oss på Guldsmed Rolf Nilsson eftr.

Vi återkommer inom 24 timmar. Ingen fråga är för stor, för liten eller konstig. Guldsmed Rolf Nilssons eftr. vill hjälpa dig.

    *Obligatoriska uppgifter som behöver fyllas i för att vi ska få ditt meddelande.

    Har du egna idéer?

    Vi hjälper dig förverkliga din smyckesdesign

    Läs mer