Köp nu och betala senare med Klarna

Öppet köp i 14 dagar

Guldsmed Rolf Nilsson eftr. är en anrik, exklusiv Guldsmed som drivits med omsorg och passion av familjen Nilsson i generation efter generation. Vi finns för dig som värderar kvalitet och vill bli omhändertagen av trevlig personal som verkligen bryr sig om kunden. Smycke och trender är något vi brinner för. Vi erbjuder både egendesignade smycken och klassiska eleganta smycken från kända varumärken.

Historia och tradition

År 1888 anträdde Olof W Nilsson sin gesällvandring hos hovjuveleraren i Gamla stan i Stockholm. År 1899 återvänder han till Kristianstad för att arbeta hos en guldsmed här. Den 1 oktober 1900 startade Olof, tillsammans med sin fru, guldsmedsaffären Guldsmed Nilsson på Nya Boulevarden i Kristianstad, 2021 flyttade butiken till Västra Storgatan 33. Det var också Olof som registrerade OWN-stämpeln, läs mer om det här.
Sonen Hildning lärde yrket av Olof och övertog verksamheten 1936 och drev den fram till 1967 då hans båda söner, Rolf och Björn stod på tur. Under 1982 gick Rolf och Björn skilda vägar i bästa samförstånd. Idag är det Rolfs son, Jesper Nilsson, som driver Guldsmed Rolf Nilssons eftr. Efter 120 år flyttade butiken till Västra Storgatan 33 lagom till skyltsöndagen 2021.

Garanti

Alla som handlar hos oss ska vara helt nöjda med det vi levererar. Gäller det våra egentillverkade produkter, som du känner igen genom OWN-stämpeln (läs mer här), gör vi vårt yttersta för att försäkra oss om att de håller högsta kvalitet. Om olyckan skulle inträffa och ni inte är nöjda lovar vi att göra vårt bästa för att rätta till det. Vi lämnar därför en garanti mot tillverknings- och materialfel. Garantin gäller under förutsättning att smycket har vårdats enligt våra anvisningar och att ett certifikat är ifyllt och undertecknat av oss. För garanti och köp i övrigt gäller svensk lag och eventuell tvist skall avgöras av behörig svensk domstol.

Fråga oss på Guldsmed Rolf Nilsson eftr.

Vi återkommer inom 24 timmar. Ingen fråga är för stor, för liten eller konstig. Guldsmed Rolf Nilssons eftr. vill hjälpa dig.

    *Obligatoriska uppgifter som behöver fyllas i för att vi ska få ditt meddelande.

    Har du egna idéer?

    Vi hjälper dig förverkliga din smyckesdesign

    Läs mer