Guldsmed Rolf Nilsson eftr. är din guldsmed i centrala Kristianstad. I källaren på butiken finns vår egen verkstad där våra erfarna Guldsmeder Jesper Nilsson och Louise Fyhr arbetar.

Guldsmed

Guldsmedyrket är ett av Sveriges äldsta och bäst bevarade hantverksyrken. Många av de verktyg som används vid tillverkning och reparation av smycken är desamma som användes av farfars far Olof W Nilsson när han startade guldsmedsaffären på 1900-talet. Både Jesper och Louise är utbildade Guldsmeder.

Egen design

En unik designidé är det bästa sättet att skapa ett personligt smycke. Sedan krävs det också erfarenhet och ett stort hantverkskunnande för att omvandla idéen till verklighet. Våra guldsmeders kreativitet bringas till liv i vår egna verkstad. Det är Guldsmed Rolf Nilsson eftr. du ska vända dig till om du vill ha ett unikt smycke.
Kanske har du en egen designidé om hur du vill att ditt drömsmycke ska se ut eller önskar en kombination av flera olika modeller som du har sett. Då kan vi hjälpa dig att ta fram t.ex. ringen så den blir precis som du önskar.
Boka möte med våra designers/Guldsmeder!

OWN

Vår egna formgivning och tillverkning har sin grund i en lång svensk smyckestradition. Stolthet i yrket och känsla för detaljer är ledord i tillverkningen. Olof W Nilsson, som startade butiken den 1 oktober 1900, registrerade OWN som sin ansvarsstämpel. Denna borgar för en hög kvalitet som gått i arv i flera generationer och visar att smyckena är gjorda i vår egna verkstad.

Fråga oss på Guldsmed Rolf Nilsson eftr.

Vi återkommer inom 24 timmar. Ingen fråga är för stor, för liten eller konstig. Guldsmed Rolf Nilssons eftr. vill hjälpa dig.

*Obligatoriska uppgifter som behöver fyllas i för att vi ska få ditt meddelande.

Har du egna idéer?

Vi hjälper dig förverkliga din smyckesdesign

Läs mer